Breezicht

Het project is gelegen aan de Beukmolen, de Kalandermolen en de Blauwsemolen in Breezicht. Breezicht is een nieuwe buurt aan de noordkant van de wijk Stadshagen, naast de Milligerplas. De Milligerplas is 1 van de 3 recreatieplassen die bij mooi weer goed wordt gebruikt door (water-) recreanten. De locatie ligt midden in de groeiwijk Stadshagen; een jonge wijk met veel kinderen.

STADSHAGEN

Stadshagen is een jonge, moderne wijk met het zicht op de stad en de voeten in de polder. Met de fiets ben je binnen twintig minuten in de binnenstad van Zwolle. En het natuurgebied van Mastenbroek heb je als het ware om de hoek.

Nabij het centrum van Stadshagen ligt het Twistvlietpark waar diverse festiviteiten, zoals het jaarlijkse Stadshagenfestival, plaatsvinden. Stadshagen is een levendige wijk waar op gebied van winkelen, kinderactiviteiten, cultuur, sport en natuur van alles te beleven valt.

HET PROJECT/ DE WETERING

Breezicht bestaat uit zes buurtschappen met elk hun eigen karakter. Dit project is gelegen in het buurtschap de Wetering. De Wetering kenmerkt zich door de waterloop die van de Oude Wetering naar het landschap buiten Zwolle loopt.

KENMERKEN

  • 37 betaalbare woningen. Prijzen vanaf € 216.000,-
  • Woonoppervlakte variërend van 85 m2 t/m 97 m2
  • Perceeloppervlakten variërend van 97 m2 tot 199 m2
  • Duurzaam en betaalbaar wonen