Woningen

In het project Breezicht Wetering zijn vier blokken woningen gerealiseerd. In totaal zijn er 5 ruime eindwoningen gerealiseerd welke verkocht worden in het middeldure segment. De overige 32 woningen vallen in de categorie betaalbaar.

De woningen hebben een moderne uitstraling dat perfect past binnen deze nieuwe wijk. De gevels van de woningen bestaan uit een grijze gevelsteen en vertoont kleuren die variëren van grijs tot beige. De keramische dakpannen hebben de kleur antraciet en de goten en hemelwaterafvoer worden uitgevoerd in zink. De woningen zijn ontworpen door I’M Architecten

DUURZAAMHEID WONINGEN 
De woningen in Breezicht Wetering zijn zeer duurzaam. Lees hieronder waarom! 

HOOGWAARDIGE ISOLATIE 
De woningen zijn gebouwd met hoogwaardige (isolatie) materialen. Daarnaast is gekozen voor isolerende HR++ beglazing in alle buitenkozijnen,-ramen en deuren van de woning. 

WARMTEPOMP 
De woningen beschikken over een lucht/water warmtepomp waarvan de binnenunit op zolder is geplaatst en de buitenunit naast of achter de buitenberging of naast de woning (conform situatietekening). 

ZONNEPANELEN 
Alle woningen zijn voorzien van zonnepanelen. Hiermee kan een deel van het stroomverbruik in de woning worden opgewekt. 

VENTILATIE 
Bij een goed geïsoleerde en luchtdichte woning is een gezonde luchtverversing van groot belang. 
In de woningen is gekozen voor een systeem met natuurlijke toevoer en een mechanische afvoer.

COMPLEET UITGERUSTE BADKAMER EN SANITAIR

De woningen beschikken over een compleet uitgeruste badkamer en sanitair. Het sanitair is van het merk Villeroy en Boch O-novo. De kranen zijn van het merk Grohe, waarbij de douche voorzien wordt van een thermostatische mengkraan. De toilet is een vrijhangend toilet. De badkamer en het toilet zijn voorzien van luxe tegels. Op de wand is gekozen voor een glans witte tegel met de afmeting 25 x 50 cm en op de vloer is gekozen voor een grijze tegel met de afmeting 45 x 45 cm.

Wandtegel: 25 x 50 cm type Steuler Pure White (kleur glans)
Vloertegel: 45 x 45 cm Marengo

UW PERSOONLIJKE WONINGDOSSIER

Voor Breezicht-Wetering maken wij gebruik van een digitaal woningdossier, homeDNA (www.homedna.nl). In het digitale portaal is alle informatie en communicatie rondom uw nieuwe woning inzichtelijk georganiseerd. U vindt hier bijvoorbeeld technische tekeningen, omschrijvingen en algemene kopersinformatie. Alle informatie is op ieder gewenst moment te raadplegen via uw persoonlijke woningdossier van homeDNA.

Ook na oplevering van uw woning kunt u homeDNA blijven gebruiken om de informatie over uw woning te raadplegen en om bijvoorbeeld een serviceverzoek door te geven aan Nikkels. Alle communicatie en gegevens blijven zichtbaar in het systeem. Als aanvulling op het online woningdossier kunt u gebruikmaken van de Mijn Huis App van homeDNA. Na de definitieve toewijzing van een woning ontvangt u per e-mail de inloggegevens van uw persoonlijke woningdossier.

PARKEREN

Bouwnummers 25 t/m 29 hebben de mogelijkheid hun auto op hun eigen perceel te parkeren. De overige bouwnummers hebben een exclusief gebruiksrecht op één van de parkeerplaatsen op het mandelige parkeerterrein. Zie hiervoor ook de situatietekening.

SITUATIE

Via onderstaande button word je geleid naar de situatietekening van het project. Beweeg met de muis over de kaart en je ziet informatie over de verschillende bouwnummers. Klik op een bouwnummer voor meer informatie over de woning.

Situatiekaart